Camerele video de acțiune MGCOOL Explorer și Explorer 1S adoptă o nouă linie de design; gadget-uri accesibile perfecte pentru orice situație

650 ori
<b>Camerele video de acțiune MGCOOL Explorer și Explorer 1S adoptă o nouă linie de design; gadget-uri accesibile perfecte pentru orice situație</b>Cei aflați în căutarea unei camere video de acțiune cu preț accesibil pot alege de acum unul dintre modelele MGCOOL Explorer și MGCOOL Explorer 1S - gadget-uri foarte accesibile ce se remarcă și prin noua linie de design adusă de către producător.

Datorită producătorilor chinezi precum MGCOOL avem la dispoziție alternative foarte accesibile la produse ce provin din partea companiilor aflate în mainstream, în cazul de față referindu-ne la camere video de acțiune. Cele două modele recent lansate de către această firmă și anume MGCOOL Explorer și Explorer 1S adoptă o nouă linie de design prin care se fac remarcate cu ușurință de către public.

MGCOOL

Există aici elemente din policarbonat texturat special pentru a da o alură premium plăcută privirii. Avem parte și de un grip bun, iar feeling-ul oferit de materiale este unul soft. Vedem în ambele cazuri un soi de combinare a panourilor frontale vopsite în argintiu cu spatele negru ce este ocupat în proporție de 100% de către display-ul ce va afișa imaginile în timp real.

MGCOOL

Produsele încântă desigur și prin corpurile compacte și ușoare, fiind foarte facil de montat pe diverse lucruri precum bicicleta să spunem. Aflați că modelul Explorer costă doar 39.99 dolari la Coolicool.com, în vreme ce varianta Explorer 1S este disponibilă la același retailer pentru suma de 56.99 dolari. Pentru informații extra despre aceste camere puteți accesa site-ul mgcool.cc sau Facebook-ul companiei!

MGCOOL

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×