Samsung ar fi rezolvat problema cu stylusul blocat în Galaxy Note 5

1.668 ori
<b>Samsung ar fi rezolvat problema cu stylusul blocat în Galaxy Note 5</b>&Icirc;n toamna anului trecut, la puţin timp după lansarea (limitată) a lui Galaxy Note 5 apărea aşa numitul "Pen-Gate", un scandal declanşat de faptul că stylusul phabletului răm&acirc;nea blocat &icirc;n fanta sa dacă era introdus invers. Ei...

În toamna anului trecut, la puţin timp după lansarea (limitată) a lui Galaxy Note 5 apărea aşa numitul "Pen-Gate", un scandal declanşat de faptul că stylusul phabletului rămânea blocat în fanta sa dacă era introdus invers. Ei bine, Samsung ar fi rezolvat problema fără să facă mare tam tam.

La momentul apariţiei acestei veşti nu îi dădeam foarte multă importanţă, mai ales că defectul era provocat de o neatenţie a utilizatorului şi era un incident care sinceri să fim nu se întâmplă prea des. Vă reamintesc că dacă S-Pen de pe Note 5, cel cu capăt clickabil era introdus invers în fanta sa, el nu doar se bloca, ci strica şi mecanismul de prindere.

Samsung ar fi decis ca pe lângă avertizări postate pe ambalaj, cu privire la modul corect de introducere a stylusului să schimbe şi mecanismele şi circuitele din zona slotului. Acum acea pârghie care bloca stylusul odată introdus greşit are o zonă de trecere gri-alba, care va permite să scoateţi stylusul şi după ce e introdus cu capatul inainte.

Cei care au testat această variantă de Note 5 spun că funcţionează perfect, deşi noul mecanism pare ataşat cu bandă adezivă. O non soluţie la o non problemă?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×