Primele detalii cu privire la debutul unui nou smartphone Windows 8 de la Samsung Încep să Își facă apariția

Autor:  | Publicat în:  Samsung 600 ori
<b>Primele detalii cu privire la debutul unui nou smartphone Windows 8 de la Samsung Încep să Își facă apariția</b>Deși în ultimele luni au existat câteva zvonuri minore despre un posibil device cu Windows 8 pregătit de către cei de la Samsung, cu numărul de serie SM-W750V, se pare că acum existența acestui model se adeverește. &nbsp; Prin intermediul...

Deși în ultimele luni au existat câteva zvonuri minore despre un posibil device cu Windows 8 pregătit de către cei de la Samsung, cu numărul de serie SM-W750V, se pare că acum existența acestui model se adeverește.

Prin intermediul contului de twitter @evleaks, aflăm că modelul SM-W750V, cu numele de cod Huron va fi lansat prin intermediul operatorului Verizon, lucru ce era de așteptat, datorită acelui V din numărul de serie al acestui terminal.

Din câte se pare, design-ul va fi inspirat din modele Galaxy S recente, așa cum și Samsung ATIV S a preluat liniile de design a lui Galaxy S3. Deși @evleaks nu oferă o dată exactă de lansare pentru Huron, ne așteptăm ca cei de la Verizon să anunțe acest smartphone cât mai curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×