Samsung Galaxy S8 ar urma să aibă scannerul de amprente în spate şi un scanner de iris în stil Galaxy Note 7

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.963 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să aibă scannerul de amprente în spate şi un scanner de iris în stil Galaxy Note 7</b>Cele mai recente informații despre Samsung Galaxy S8 ne dezvăluie că flagship-ul ar urma să opteze pentru un scanner de amprente amplasat pe partea din spate și pentru un scanner de iris similar cu cel întâlnit pe modelul Galaxy Note 7. De asemenea.

Suntem la aproximativ 2 luni şi un pic distanţă de debutul lui Samsung Galaxy S8 şi zvonurile nu ne mai lasă să respirăm. Nu trece o zi fără o speculaţie, leak, presupunere sau intenţie ce ajunge pe web legată de acest smartphone. Cea mai nouă teorie vorbeşte despre modul în care ne vom autentifica biometric pe terminal.

Se pare că telefonul va renunţa la integrarea scannerului de amprente în faţă, în butonul Home şi va avea senzorul în spate, aşa cum fac tot mai mulţi producători de handseturi în ziua de azi. Mai mult decât atât, vom vedea şi un scanner de iris în faţă, probabil preluat de la Galaxy Note 7 şi îmbunătăţit (sau doar componente reciclate de la unitățile casate în cel mai rău caz). Informaţiile vin de la publicaţia coreeană Naver, care e sigură că scannerul de amprente se va muta în spate, sub cameră.

A existat la un moment dat şi o teorie ca viitorul flagship va include scannerul de amprente în panoul ecranului, dar se pare că nu se va concretiza. Mutarea senzorului ne duce cu gândul la renunţarea la butonul Home frontal, unul dintre trademark-urile Samsung, cu formatul sau oval şi tipic. Următoarea generaţie Galaxy S vine la MWC 2017, la final de februarie şi are o revanşă mare de luat pentru eşecul lui Note 7.

O înlăturare de buton Home poate însemna doar un lucru: un panou frontal edge to edge, cu muchii extrem de înguste, atât lateral, cât şi sus şi jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×