Samsung va livra 40-44 milioane de smartphone-uri În acest trimestru, 50 de milioane În trimestrul 2 dacă apare Galaxy S III!

792 ori
<b>Samsung va livra 40-44 milioane de smartphone-uri În acest trimestru, 50 de milioane În trimestrul 2 dacă apare Galaxy S III!</b>Publicația sud-coreeana ET News a anunțat că livrările de smartphone-uri Samsung ar putea depăși 40-44 milioane de unități în acest trimestru, iar următoarele 3 luni se anunță și mai ocupate. Dacă Samsung Galaxy S III apare și el la timp,...

Publicația sud-coreeana ET News a anunțat că livrările de smartphone-uri Samsung ar putea depăși 40-44 milioane de unități în acest trimestru, iar următoarele 3 luni se anunță și mai ocupate. Dacă Samsung Galaxy S III apare și el la timp, atunci trimestrul 2 ar putea aduce livrări de peste 50 de milioane de unitati.

Galaxy Note pare a fi fost unul dintre hiturile care au propulsat vânzările de smartphone-uri și se estimează că Samsung ar fi vândut 4 milioane de astfel de terminale cu ecran de 5.3 inch în primele 3 luni ale anului. și smartphone-urile midrange cu Android s-au vândut bine, dar odată cu Galaxy S III și debutul sau în magazine, cifrele ar putea exploda. Așteptările sunt uriașe, uitați-vă numai la câte concepte și imagini "scăpate" au apărut pe web în ultimele 2 săptămâni. în plus, se zvonește și o promoție asociată cu Jocurile Olimpice, deci mă aștept la o campanie masivă de marketing în spatele noului Galaxy S.

Rețineți că toate aceste cifre sunt estimări și speculații ale specialiștilor coreeni, în vreme ce Samsung mai aruncă uneori câteva cifre și recorduri în comunicate de presă, dar niciodată sume atât de definitive. Spre exemplu, aflam cu câteva luni în urmă că Samsung Galaxy S II și Galaxy S au depășit 30 de milioane de unități vândute, însumate. Rețineți că aceste cifre, cele menționate mai sus, de 40-44 de milioane de smartphone-uri vin pe fondul unei piețe care a încetinit foarte mult la nivel global, când vine vorba de electronice. Asta se întâmplă în fiecare an după perioada sărbătorilor de iarnă, iar ianuarie și februarie sunt luni moarte pentru shopping.

Totuși am avut și Anul Nou Chinezesc în acest interval, iar China este o piață uriașă, probabil singura din lume pe creștere la capitolul livrări de electronice în acest prim trimestru. Va fi de ajuns China pentru a atinge livrările prezise?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×