Samsung ar putea pregăti un terminal Windows Phone 8.1 numit ATIV SE

809 ori
<b>Samsung ar putea pregăti un terminal Windows Phone 8.1 numit ATIV SE</b>Se pare că Samsung lucrează din greu la un terminal cu Windows Phone 8.1 la bord, iar el se va numi ATIV SE, dacă ne luăm după zvonurile răspândite de @evleaks. El are de obicei dreptate, deci hai să aruncăm o privire asupra informațiilor pe...

Se pare că Samsung lucrează din greu la un terminal cu Windows Phone 8.1 la bord, iar el se va numi ATIV SE, dacă ne luăm după zvonurile răspândite de @evleaks. El are de obicei dreptate, deci hai să aruncăm o privire asupra informațiilor pe care le avem.

Cu câteva săptămâni în urma apărea pe web o randare a unui terminal Samsung misterios, ce rula Windows Phone și avea logo Verizon. Cunoscut și că Samsung Huron pentru o perioadă, acest ATIV SE va fi un produs high end cu Windows Phone la bord. Imaginea scăpată pe web indica și prezența unui buton fizic Home, iar butoanele Back și Search sunt probabil capacitive și se afla lângă acesta.

Dacă Samsung Ativ S a fost bazat pe Galaxy S III, ar trebui oare să presupunem că Huron va fi o versiune de Galaxy S4 sau Galaxy S5? Nokia are deja modele Windows Phone cu Snapdragon 800, deci nu e exclus să vedem un terminal high end cu ecran Full HD și același CPU. Sunt tare curios și ce cameră vor folosi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×