Telefonul modular de la Google ar putea debuta În 2015, la prețul de doar 50 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Google 1.331 ori
<b>Telefonul modular de la Google ar putea debuta În 2015, la prețul de doar 50 de dolari</b>Atunci când Lenovo a cumpărat Motorola de la Google, am ținut să precizăm că gigantul motorelor de căutare a ținut să păstreze proiectul de modularitate de la Moto. E vorba despre Project Ara, care s-ar putea concretiza intr-un handset modular...

Atunci când Lenovo a cumpărat Motorola de la Google, am ținut să precizăm că gigantul motorelor de căutare a ținut să păstreze proiectul de modularitate de la Moto. E vorba despre Project Ara, care s-ar putea concretiza intr-un handset modular în 2015.

Ideea de modularitate datează de câțiva ani buni și presupune construirea unui telefon mobil modificat de utilizator, care îi adăugă ca piesele LEGO noi componente pentru a-l upgrada. în ziua de azi smartphone-urile sunt preasamblate cu specificații bine stabilite, dar pe viitor am putea cumpăra doar o unitate "miez" a telefonului și apoi să îi atașăm hardware, de la baterie și camera la stocare și RAM.

Un nou articol din publicația TIME arata că Google ar fi pus în mișcare proiectul Ara și se pare că vom vedea un prototip în următoarele săptămâni. Aparent la mijlocul lunii aprilie va exista o conferință specială legată de Ara, iar o lansare a telefonului va avea loc la anul. șocant e prețul vehiculat de sursa: doar 50 de dolari pentru acest device.

Evident, acesta va fi unitatea centrală a terminalului, iar TIME afirmă că Ara va veni în 3 variante de ecran: mini, medium și jumbo, ultimul în stil phablet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×