Samsung ar putea suprinde publicul în ianuarie 2019, oferind Android Pie pe 7 flagship-uri din portofoliu

3.763 ori
<b>Samsung ar putea suprinde publicul în ianuarie 2019, oferind Android Pie pe 7 flagship-uri din portofoliu </b>La mijloc de săptămână aflăm o veste tare bună pentru utilizatorii de flagship-uri Samsung, aceea că release-ul Android Pie ar putea ajunge simultan pe 7 terminale din portofoliul sud-coreenilor. Spunem asta pentru că agenția Wi-Fi

Un capitol la care sud-coreenii de la Samsung sunt criticați serios de către consumatori este cel al actualizărilor software majore ce sosesc foarte greu, chiar și pentru flagship-uri. Din 2019 lucrurile s-ar putea schimba totuși, asta pentru că Sammy are în plan o surpriză pentru posesorii de terminale Galaxy high-end. Descoperim astăzi că un număr de 7 telefoane tocmai ce au fost certificate de Wi-Fi Alliance cu Android Pie la bord.

Samsung

În mod normal o asemenea certificare nu ne-ar surprinde, doar că de această dată un număr de 7 dispozitive primesc certificarea simultan și asta mult mai devreme decât de obicei. Pe listă se află următoarele: 

Ca să vă dați seama cât de devreme sosește certificarea pentru aceste flagship-uri, aflați că modelul Galaxy S7 primea certificarea pentru Oreo în Aprilie, asta la o lună după ce release-ul era distribuit pentru Galaxy S8. Acum pare că lucrurile se mișcă mult mai rapid și ținând cont de dezvăluirea Samsung cu privire la faptul că Pie ajunge pe S9 și Note 9 în ianuarie 2019, nu ar fi exclus ca update-ul să vină atunci și pe celelalte modele de mai sus.

Am aflat de curând că și flagship-urile din 2018 vor beneficia de interfața cea nouă numită One UI, iar acum vine și vestea certificării rapide. Totul sună promițător!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×