Posesorii de Galaxy S9 și Note 9 mai au de așteptat până în ianuarie 2019 pentru a se bucura de Android Pie

2.370 ori
<b>Posesorii de Galaxy S9 și Note 9 mai au de așteptat până în ianuarie 2019 pentru a se bucura de Android Pie</b>Odată cu prezentarea unui smartphone pliabil concept ieri seară, cei de la Samsung au făcut și declarații cu privire la sosirea lui Android Pie pe telefoanele din portofoliu. Aflăm pe această cale că modelele Galaxy S9, Galaxy S9+ și Note 9

Așa cum ați aflat deja, ieri seară cei de la Samsung au organizat un eveniment de tip keynote în cadrul conferinței dezvoltatorilor SDC 2018 - show ce s-a lansat cu multe dezvăluiri, de la cea a primului smartphone pliabil sub formă de concept și până la prezentarea unei noi interfețe pentru terminalele mobile ce este numită One UI. De asemenea, sud-coreenii au dezvăluit la fața locului și perioada în care Android Pie va sosi pe flagship-urile din acest an.

Ei bine, este vorba despre luna ianuarie 2019 - moment în care Android 9.0 Pie va sosi doar pe 3 smartphone-uri din portofoliul Samsung și anume Galaxy S9, Galaxy S9+ și Galaxy Note 9. Update-ul va ajunge foarte greu în comparație cu alte telefoane de pe piață, fie ele și modele mid-range care se bucură deja de noul release după cum am descoperit în ultima vreme.

Nu știm exact motivul pentru care Samsung are nevoie de atât de mult timp pentru a pune la cale un software finalizat fără bug-uri, asta în situația în care vorbim despre un gigant care are la dispoziție o forță de muncă impresionantă. Un lucru la care mă pot gândi este acela că sud-coreenii pun mai mult focusul pe dezvoltarea software pentru device-uri viitoare, asta în vreme ce smartphone-urile deja prezente pe piață cad pe locul doi ca importanță.

Dacă Android Pie vine atât de greu pe Galaxy S9, atunci așteptați-vă ca S8 să fie actualizat abia la toamnă..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×