Samsung România lansează programul Mobile Care pentru asigurarea telefonului mobil; Iată tarife și modele eligibile

3.934 ori
<b>Samsung România lansează programul Mobile Care pentru asigurarea telefonului mobil; Iată tarife și modele eligibile</b>Astăzi prin intermediul unui comunicat de presă suntem informați despre lansarea programului Samsung Mobile Care în România, un program de asigurare al telefonului mobil Samsung. Pe listă se află 7 telefoane eligibile, printre acestea

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi detalii despre cel mai nou program introdus de Samsung în România, un program de asigurare pentru telefonul mobil numit Samsung Mobile Care. Acesta se adresează posesorilor de smartphone-uri Samsung care vor să încheie o asigurare ce implică reparația în cazul unor daune accidentale.

Samsung Mobile Care

Polița de asigurare este garantată de către Allianz Global Assistance și aflați că reparația dispozitivelor mobile este realizată de tehnicieni autorizați Samsung folosind piese originale. Se acoperă aici reparația deteriorărilor accidentale care limitează funcționarea dispozitivului, inclusiv deteriorarea ecranului și trebuie știut că utilizatorii pot solicita serviciul de reparație de 2 ori pe parcursul poliței lor de asigurare de 2 ani. 

Samsung Mobile Care

Costul este de 599.99 lei cu plata în avans sau 29.99 lei pe lună timp de 2 ani. Printre modelele compatibile cu acest program se numără Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, dar și Galaxy S9, respectiv Galaxy S9+. Puteți alege programul Samsung Mobile Care într-o perioadă de maxim 30 zile de la achiziția telefonului.

Costul asigurării este chiar mic ținând cont de sumele la care se vinde de exemplu un ecran de schimb pentru Galaxy S9, plus că aveți asigurate două reparații în 2 ani pentru prețul plătit. Detaliile complete le găsiți pe site-ul SAMSUNG!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×