Samsung One UI va ajunge până la urmă și pe terminalele Galaxy S8, S8+ și Note 8

4.769 ori
<b>Samsung One UI va ajunge până la urmă și pe terminalele Galaxy S8, S8+ și Note 8</b>Cu doar câteva zile în urmă în cadrul conferinței dezvoltatorilor Samsung, sau mai bine zis în cadrul evenimentului Keynote am aflat că sud-coreenii au în plan să aducă o nouă interfață pe telefoane la anul. Aceasta se numește Samsung One UI

În cadrul evenimentului Keynote Samsung SDC 2018 am descoperit detalii și despre noua interfață pe care producătorul sud-coreean o va aduce pe terminalele sale Android în 2019, fiind vorba despre Samsung One UI. Am văzut o prezentare la fața locului și am aflat că doar modelele Galaxy S9, Galaxy S9+, respectiv Galaxy Note 9 urmează să beneficieze de acest look actualizat, fapt ce i-a dezamăgit pe posesorii de terminale mai vechi.

Vestea bună este că Samsung s-a răzgândit între timp și are în plan să ofere această interfață și pe telefoanele Galaxy S8, S8+ și Galaxy Note 8 odată cu actualizarea la Android 9.0 Pie ce ar putea sosi abia la toamnă pe aceste modele. Samsung One UI pune accentul pe simplitate și pe funcții intuitive.

Aici puteți citi un articol detaliat despre noua interfață ce înlocuiește TouchWiz, iar mai sus aveți și un clip realizat de către cei de la AndroidAuthority unde One UI primește o prezentare hands-on. Vă amintim faptul că de săptămâna viitoare Galaxy S9, S9+ și Note 9 vor primi Android Pie Beta, probabil cu One UI la bord. Varianta finală se va distribui în ianuarie 2019.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×