Samsung ar urma să prezinte rețeaua de socializare "Uhssup" odată cu lansarea lui Galaxy S9

1.130 ori
<b>Samsung ar urma să prezinte rețeaua de socializare "Uhssup" odată cu lansarea lui Galaxy S9</b>Dacă anul trecut odată cu flagship-ul Galaxy S8 debuta și produsul software numit Bixby, în acest an sud-coreenii pregătesc și un extra pe lângă Galaxy S9. Potrivit unor zvonuri apărute în online ar fi vorba despre dezvăluirea unei rețele de socializare

În vreme ce anul trecut odată cu lansarea flagship-ului Galaxy S8, cei de la Samsung prezentau produsul software numit Bixby, se pare că în acest an vom asista la debutul unei rețele de socializare alături de modelul Galaxy S9. Zvonuri sosite din Coreea de Sud afirmă că Sammy pregătește dezvăluirea rețelei de socializare numită "Uhssup" ce va rivaliza cu giganții Facebook, Twitter, dar și Whatsapp.

Numele nu pare a fi tocmai inspirat la prima vedere și aflăm că această rețea de socializare le va permite utilizatorilor să-și distribuie locația în timp real și totodată să comenteze la statusurile cu locația actuală a prietenilor. Vom avea și funcția de expediere mesaje exact ca pe Messenger, doar că nu vedem cine ar opta pentru încă o aplicație de genul ținând cont că există numeroase astfel de titluri disponibile pe piață.

Vom afla cum stă treaba exact cu Samsung Uhssup pe data de 25 februarie, atunci când Samsung va dezvălui oficial smartphone-ul Galaxy S9 și va vorbi probabil și despre această rețea de socializare care apropo în Coreea de Sud ar urma să fie numită Samsung Social în schimb. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×