Samsung ATIV SE apare pe web Într-o nouă imagine, branduit Verizon de această dată

1.022 ori
<b>Samsung ATIV SE apare pe web Într-o nouă imagine, branduit Verizon de această dată</b>Se pare că Samsung nu a renunțat la ideea de a produce un nou model Windows Phone, după cum o dovedește și imaginea de mai jos. Aceasta randare de presă a fost publicată de obișnuită sursa @evleaks, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp;...

Se pare că Samsung nu a renunțat la ideea de a produce un nou model Windows Phone, după cum o dovedește și imaginea de mai jos. Aceasta randare de presă a fost publicată de obișnuită sursa @evleaks, iar mai multe detalii aflați mai jos.

îl știam pe acest handset și drept Samsung Huron, doar că acum avem alt nume de cod. Acesta este urmașul lui Samsung Ativ S din 2012 și el aduce ușoare modificări de design, care amintesc de Samsung Galaxy S4. Acest model va rula Windows Phone 8.1 și are toate șansele să debuteze undeva prin aprilie, aproape de BUILD 2014, odată cu WP8.1.

Ultimul Ativ S ne-a plăcut mult la capitolul design, mai mult decât Galaxy S III chiar, deci mă aștept ca și ATIV SE să facă senzație. Sunt tare curios ce fel de camera va fi integrată și cum vom sta la capitolul dotări, deoarece un Snapdragon 800 pare puțin exagerat pe un Windows Phone care rulează pe aproape orice platformă hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×