Sony Xperia Z1 Compact disponibil acum și pe roz prin intermediul eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.522 ori
<b>Sony Xperia Z1 Compact disponibil acum și pe roz prin intermediul eMAG.ro</b>Ajuns în România la începutul lunii februarie, Sony Xperia Z1 Compact se poate dovedi a fi smartphone-ul mini aproape complet de care aveți nevoie. Acesta a sosit și la Mobilissimo pentru o recenzie cuprinzătoare ce urmează a fi postată în cursul...

Ajuns în România la începutul lunii februarie, Sony Xperia Z1 Compact se poate dovedi a fi smartphone-ul mini aproape complet de care aveți nevoie. Acesta a sosit și la Mobilissimo pentru o recenzie cuprinzătoare ce urmează a fi postată în cursul zilei de luni.

Până atunci, puteți viziona unboxing-ul pe care colegul nostru Alex l-a realizat înainte de startul show-ului Mobile World Congress 2014, material pe care îl puteți găsi chiar aici. Deși la debutul în România, terminalul era disponibil doar pe alb, negru și galben, începând de astăzi, acesta se poate comanda și pe culoarea roz.

Sony Xperia Z1 Compact disponibil acum și pe roz prin intermediul eMAG.ro

Sony Xperia Z1 Compact vine cu un display HD de 4.3 inch, un procesor quad-core tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, slot pentru carduri microSD de pânâ la 64 GB și o cameră foto de 20.7 megapixeli. Xperia Z1 Compact Pink poate fi al vostru pentru suma de 2.369 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×