Samsung Galaxy S3 Slim lansat fără tam-tam În Brazilia

884 ori
<b>Samsung Galaxy S3 Slim lansat fără tam-tam În Brazilia</b>Piața sud-americană a primit un produs inedit în această săptămână, sub forma lui Samsung Galaxy S3 Slim. Noul venit a debutat fără mare tam-tam în Brazilia și trebuie menționat că acest telefon e mai slab dotat decât un Galaxy S III....

Piața sud-americană a primit un produs inedit în această săptămână, sub forma lui Samsung Galaxy S3 Slim. Noul venit a debutat fără mare tam-tam în Brazilia și trebuie menționat că acest telefon e mai slab dotat decât un Galaxy S III.

Telefonul rulează Android 4.2 și integrează un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, 8 GB stocare și 1 GB RAM. Procesorul este unul quad core tactat la 1.2 GHz și nu pot garanta că e vorba de un Exynos aici. Pe partea foto avem parte doar de o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală VGA.

Handsetul e disponibil pe alb sau pe negru, iar având în vedere aceste dotări mă aștept la un preț mic, poate undeva pe la 250 de euro sau mai mic. Deocamdată acest model pare doar destinat Braziliei și atât, dar poate că îl vom vedea și în Europa, sau măcar o versiune echivalentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×