Samsung Cetus, scapat pe web drept handset Windows Phone 7

1.372 ori
<b>Samsung Cetus, scapat pe web drept handset Windows Phone 7</b>Numele Samsung Cetus a mai fost vehiculat pe web cu cateva zile in urma, dar iata-l de aceasta data aparand in acelasi context cu Windows Phone 7. Aparent, Cetus ar putea fi unul dintre primele terminale care va rula noul OS, atunci cand acesta va sosi in...

Numele Samsung Cetus a mai fost vehiculat pe web cu cateva zile in urma, dar iata-l de aceasta data aparand in acelasi context cu Windows Phone 7. Aparent, Cetus ar putea fi unul dintre primele terminale care va rula noul OS, atunci cand acesta va sosi in Europa, in luna octombrie.

Samsung Cetus si-a facut aparitia prin intermediul autoritatii Bluetooth Special Interest Group si astfel am aflat si cateva dintre specificatiile sale. Dotarile handsetului includ un display AMOLED touch de 4 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 5 megapixeli, o camera frontala VGA, WiFi, radio FM si GPS.

Evident, noul handset Samsung va suporta si Bluetooth, iar numele de cod al lui Cetus va fi SGH-i917. Din pacate nu cunoastem si procesorul care se ascunde sub carcasa sa si nici data de lansare sau pretul acestui telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×