A trecut valul... Google ne vrea pe ape linistite, va integra soutia in Docs?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.041 ori
<b>A trecut valul... Google ne vrea pe ape linistite, va integra soutia in Docs?</b>Desi parea a avea potential, iata ca Google Wave este aproape de a fi anulat ca proiect de sine statator, sau cel putin asa afirma Google pe blogul sau oficial, dupa cum am fost informati via Twitter. Anuntat in urma cu un an la Google I/O, serviciul a...

Desi parea a avea potential, iata ca Google Wave este aproape de a fi anulat ca proiect de sine statator, sau cel putin asa afirma Google pe blogul sau oficial, dupa cum am fost informati via Twitter. Anuntat in urma cu un an la Google I/O, serviciul a fost primit cu bratele deschide de catre developeri.

Ce presupune Wave? Ei bine, este vorba despre un web app care permite comunicarea in timp real si colaborarea cu partenerii dumneavoastra, totul posibil doar cu ajutorul browserului web. Suportul pentru drag and drop de pe desktop in browser se numara printre functiile cele mai apreciate, impreuna cu posibilitatea de a efectua un "playback"al schimbarilor recente.

Problema cu Wave a fost reprezentata de faptul ca utilizatorii nu au adoptat serviciul in masura in care Google ar fi dorit. Desi Wave nu va mai fi dezvoltat ca un proiect independent, site-ul aferent va fi pastrat pana la finalul anului, iar tehnologia sa va fi utilizata pentru alte proiecte Google, probabil Google Docs.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×