Samsung confirmă planul de a comercializa modele Galaxy Note 7 recondiționate; asta doar în anumite regiuni

1.633 ori
<b>Samsung confirmă planul de a comercializa modele Galaxy Note 7 recondiționate; asta doar în anumite regiuni</b>Cu toate că au mai apărut zvonuri în trecut cu privire la faptul că Samsung ar lua în calcul posibilitatea de a comercializa modele Note 7 recondiționate, aceste informații nu au fost confirmate, cel puțin nu până astăzi. Sud-coreenii au declarat că

La ceva timp de la retragerea de pe piață a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 au apărut și unele zvonuri care indicau posibilitatea ca Samsung să aducă la vânzare modele Note 7 recondiționate pe piața din India, informație negată la scurt timp de către oficialii companiei. Astăzi însă, sud-coreenii confirmă planurile de a comercializa aceste unități Note 7 în variante recondiționate doar pe anumite piețe. 

Era de așteptat să se ajungă la o asemenea decizie mai ales ținând cont de milioanele de terminale produse care s-au reîntors în depozitv după retragere de la vânzare. Se pare că produsele vor fi comercializate în regiunile aflate în curs de dezvoltare, asta doar după consultări cu autoritățile de reglementare și operatorii de aici.

De asemenea, Samsung va opta și pentru reciclarea componentelor de pe Note 7. Componentele precum modulele de cameră foto vor fi extrase pentru a fi utilizate de către alte companii, dar și pentru integrarea lor pe produse aflate în faza de testare. Alte elemente precum inserțiile de nichel, cupru și aur vor fi preluate de companii eco-friendly specializate în procesul de reutilizare a acestor materaile.

Aflăm și faptul că unele unități Note 7 ar putea fi oferite ca telefoane de schimb celor ce au produse trimise în garanție. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×