Samsung depășește vânzările de smartphone-uri Apple În trimestrul 2, motiv În plus de procese?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.142 ori
<b>Samsung depășește vânzările de smartphone-uri Apple În trimestrul 2, motiv În plus de procese?</b>Se pare că acum Apple are un motiv în plus să atace Samsung în tribunale, având în vedere că vânzările de smartphone-uri ale companiei asiatice le-au depășit pe cele Apple în trimestrul 2. Informațiile vin dintr-un studiu Reuters și se pare...

Se pare că acum Apple are un motiv în plus să atace Samsung în tribunale, având în vedere că vânzările de smartphone-uri ale companiei asiatice le-au depășit pe cele Apple în trimestrul 2. Informațiile vin dintr-un studiu Reuters și se pare că Galaxy S III ar fi fost un factor major în succesul Samsung.

Apple și Sammy au fost foarte aproape ca vânzări în ultimele trimestre, dar în ultimele 3 luni sud-coreenii s-au detașat de creatorul lui iPhone. Conform cifrelor Reuters, Samsung ar fi vândut 50 de milioane de smartphone-uri în ultimul trimestru, în comparație cu cele 30.5 milioane de iPhone-uri. Analistul IDC Francisco Jeronimo afirma că se așteaptă ca Samsung să fie compania cu cele mai mari vânzări de smartphone-uri pe trimestrul 2. în plus, ei vor stabili și un record, devenind compania cu cel mai mare volum de terminale high end livrate vreodată în istorie, într-un singur trimestru.

Samsung Galaxy S II și S III sunt în spatele acestui succes, iar estimările arată și că Samsung a vândut cu 15.7 milioane de telefoane mobile mai mult decât Nokia în ultimele 3 luni. Creșterea e considerabilă față de diferența de 3.4 milioane de unități în favoarea Samsung din primul trimestru. Singura piedică pentru o creștere și mai impresionantă a vânzărilor Samsung poate fi doar iPhone 5... sau un smartphone ieftin Amazon.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×