Samsung depășește vânzările de smartphone-uri Apple În trimestrul 2, motiv În plus de procese?

1.172 ori
<b>Samsung depășește vânzările de smartphone-uri Apple În trimestrul 2, motiv În plus de procese?</b>Se pare că acum Apple are un motiv în plus să atace Samsung în tribunale, având în vedere că vânzările de smartphone-uri ale companiei asiatice le-au depășit pe cele Apple în trimestrul 2. Informațiile vin dintr-un studiu Reuters și se pare...

Se pare că acum Apple are un motiv în plus să atace Samsung în tribunale, având în vedere că vânzările de smartphone-uri ale companiei asiatice le-au depășit pe cele Apple în trimestrul 2. Informațiile vin dintr-un studiu Reuters și se pare că Galaxy S III ar fi fost un factor major în succesul Samsung.

Apple și Sammy au fost foarte aproape ca vânzări în ultimele trimestre, dar în ultimele 3 luni sud-coreenii s-au detașat de creatorul lui iPhone. Conform cifrelor Reuters, Samsung ar fi vândut 50 de milioane de smartphone-uri în ultimul trimestru, în comparație cu cele 30.5 milioane de iPhone-uri. Analistul IDC Francisco Jeronimo afirma că se așteaptă ca Samsung să fie compania cu cele mai mari vânzări de smartphone-uri pe trimestrul 2. în plus, ei vor stabili și un record, devenind compania cu cel mai mare volum de terminale high end livrate vreodată în istorie, într-un singur trimestru.

Samsung Galaxy S II și S III sunt în spatele acestui succes, iar estimările arată și că Samsung a vândut cu 15.7 milioane de telefoane mobile mai mult decât Nokia în ultimele 3 luni. Creșterea e considerabilă față de diferența de 3.4 milioane de unități în favoarea Samsung din primul trimestru. Singura piedică pentru o creștere și mai impresionantă a vânzărilor Samsung poate fi doar iPhone 5... sau un smartphone ieftin Amazon.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×