Spionează-i pe cei care Îți folosesc telefonul sau monitorizează-l În caz de furt cu aplicația Touch My Life (Video)

6.274 ori
<b>Spionează-i pe cei care Îți folosesc telefonul sau monitorizează-l În caz de furt cu aplicația Touch My Life (Video)</b>Touch My Life este o aplicație Android care propune un concept interesant și util. Puteți considera acest soft un soi de telecomandă pentru telefonul vostru cu Android, care îi permite să realizeze o mulțime de activități dictate de voi de la...

Touch My Life este o aplicație Android care propune un concept interesant și util. Puteți considera acest soft un soi de telecomandă pentru telefonul vostru cu Android, care îi permite să realizeze o mulțime de activități dictate de voi de la distanță.

Odată instalat Touch My Life pe un smartphone, să zicem pe cel al iubitei dacă sunteți geloși, va trebui doar să trimiteți un SMS pentru a executa o comandă. Aplicația este disponibilă atât în varianta gratuită, cât și o versiune Pro, cu plată. Softul permite realizarea unei fotografii cu telefonul prin comanda de la distanță, captura video, realizarea de apeluri, ascultarea/înregistrarea apelurilor, trimiterea de mesaje și chiar detectarea poziției pe hartă a utilizatorului.

Spre exemplu, dacă trimiteți un SMS "CALLMEBACK" de pe orice telefon pe modelul Android cu Touch My Life instalat, atunci el vă va suna înapoi automat. Comenzile sunt foarte variate și include "SENDPHOTO", "RECORDAUDIO", "SENDALLSMS" și multe altele, perfect pentru o persoană geloasă sau un utilizator căruia i s-a furat telefonul. Puteți descărca varianta gratuită a aplicației de aici și pe cea plătită de aici.

Update: Se pare că între timp aplicația a fost retrasă de developer sau interzisă pe Play Store: "Ne pare rău, dar adresa URL solicitată nu a fost găsită pe acest server."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×