Samsung ştie motivul pentru care a explodat Galaxy Note 7, dar nu e gata să îl dezvăluie oficial încă

2.580 ori
<b>Samsung ştie motivul pentru care a explodat Galaxy Note 7, dar nu e gata să îl dezvăluie oficial încă</b>Cu ceva vreme în urmă sud-coreenii de la Samsung anunțau faptul că au demarat o investigație proprie cu scopul de a afla cauza care a dus la exploziile de terminale Galaxy Note 7. A trecut ceva timp de atunci și abia astăzi aflăm că Samsung ar ști motivul

Samsung ar fi încheiat investigaţia internă cu privire la cauza exploziilor modelelor Galaxy Note 7, iar informaţia a ajuns la laboratoarele partenere, dar nu şi la public sau presă încă. Samsung nu vrea să dezvăluie oficial motivul şi avem câteva teorii mai jos de ce.

În primul rând ar putea fi un secret legate de fabricaţie/producţie, care să dezvăluie o tehnologie ce poate fi copiată de rivali. Apoi am putea afla că problema afectează şi alte modele sau că e vina vreunui partener pe care Samsung nu vrea totuşi să îl piardă. Teoriile despre cauza exploziei sunt multiple şi cea mai plauzibilă are de-a face cu faptul că Samsung a înghesuit o baterie destul de generoasă într-un spaţiu îngust, pe un smartphone destul de subţire.

Colţurile bateriei ar fi fost în special înghesuite de designul rotunjit şi unitatea de alimentare nu avea deloc loc să "joace" dacă se umfla în cel mai nefericit caz. De aici şi exploziile. Evident, tot ce am scris mai suns sunt doar supoziţii şi doar oficialii Samsung ştiu adevărul. Cu milioane de unităţi Note 7 retrase de pe piaţă, Samsung are o misiune grea în a face publicul să aibă încredere în brandul său.

Între timp Samsung a întărit securitatea din jurul secţiunii care produce Galaxy S8, pentru a evita scăpările şi a creşte hype-ul. Au fost semnalate şi scăpări de prototipuri şi tentative de hackuri recent. Nu e deloc exclus să aflăm detalii despre slăbiciunea lui Note 7 chiar la MWC 2017, odată cu lansarea lui Galaxy S8, cu un mea culpa uriaş al companiei pus în scenă în mod elegant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×