Samsung dezactivează încărcarea lui Galaxy Note 7 în Coreea de Sud, printr-o actualizare specială

3.837 ori
<b>Samsung dezactivează încărcarea lui Galaxy Note 7 în Coreea de Sud, printr-o actualizare specială</b>Iată că inevitabilul se produce și Samsung ia decizia de a dezactiva încărcarea terminalelor Galaxy Note 7 ce nu au fost returnate în ciuda programelor pe care firma le-a oferit utilizatorilor. Printr-un update minor posibilitatea de încărcare a

Văzând că există mulţi fani Galaxy Note 7 care şi-au păstrat terminalele, Samsung a decis la un moment să ofere un soi de "remote kill switch", un update care dezactivează încărcarea telefoanelor. Această actualizare a sosit în Europa şi SUA şi iată că ajunge şi în Coreea de Sud.

Criza pornită în septembrie de bateriile explozive de pe Note 7 a devenit între timp istorie şi material de studiu pentru experţii în PR şi marketing. Între timp au apărut zvonuri despre unităţi refurbished gata de vânzare, infirmate imediat de Samsung. Probabil că vă întrebaţi dacă mai există sau nu terminale Note 7 funcţionale pe planetă. Mai toate ar fi trebuit să fie inutile după ce au primit actualizarea care le opreşte alimentarea.

Cumva în Coreea de Sud, 3% dintre telefoanele cu defecte încă mai sunt funcţionale sau mai bine zis erau, până să primească în aceste zile update-ul final. Vă reamintesc că Samsung a început această măsura în SUA şi apoi în Europa, în vreme ce în unele regiuni noul software a pus o limită la procentul bateriei până la care se poate încărca (60%) sau a tăiat accesul la reţea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×