Withings Steel HR Sport marchează revenirea brandului francez pe piața smartwatch, după 2 ani aflat sub conducerea Nokia

934 ori
<b>Withings Steel HR Sport marchează revenirea brandului francez pe piața smartwatch, după 2 ani aflat sub conducerea Nokia</b>În primăvara anului 2016 cei de la Nokia aveau planuri mari odată cu achiziția companiei franceze Withings, dar la nici 2 ani de la momentul încheierii afaceri aveam să aflăm că firma asociată purtabilelor este pusă la vânzare pe seama veniturilor

Primăvara anului 2016 ne aducea o veste neașteptată, aceea că Nokia intră pe piața medicală și cea a purtabilelor odată cu achiziția brandului francez Withings. A urmat un rebranding al produselor din portofoliul francezilor care au ajuns să fie vândute cu logo-ul Nokia pe piață și deși lucrurile păreau să evolueze în bine, în luna mai a anului 2018 aveam să aflăm că Nokia pune la vânzare secțiunea Withings.

Withings Steel HR Sport

S-a ajuns la această opțiune datorită pierderilor financiare înregistrate de Nokia care nu a reușit să promoveze purtabilele și produsele medicale suficient de mult încât vânzările să fie unele notabile. Partea inedită a fost că brandul Withings a fost răscumpărat de la Nokia chiar de către fondatorul companiei franceze și anume Eric Carrel.

Acum asistăm la debutul unui prim produs de după perioada Nokia, fiind vorba despre smartwatch-ul numit Withings Steel HR Sport pe care îl vedeți în imaginile din acest articol. Ceasul dispune de conectivitate GPS, dar și de o baterie care promite autonomie de până la 25 zile.

Primim senzor de puls, un sistem de notificări pentru update-urile primite pe smartphone și un mic ecran pentru afișarea acestora și a datelor legate de activitatea fizică. Withings Steel HR Sport este un smartwatch hibrid ceea ce înseamnă că el combină funcționalitatea unui ceas inteligent cu look-ul unui ceas clasic. Avem un mecanism fizic pentru afișarea orei și ecranul digital de care aminteam mai sus.

Ceasul oferă și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și este disponibil de astăzi la un preț de 199.95 dolari în SUA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×