Operatorii încep testarea pachetului software Android Nougat destinat modelelor Galaxy A3 (2016) și Galaxy A5 (2016)

4.239 ori
<b>Operatorii încep testarea pachetului software Android Nougat destinat modelelor Galaxy A3 (2016) și Galaxy A5 (2016)</b>Cu toate că seria de smartphone-uri Galaxy A tocmai ce a fost actualizată de către sud-coreeni, se pare că modelele precedente nu sunt date uitării. Aflăm astăzi faptul că Samsung testează în acest moment pachetul software Android Nougat pentru terminale

Luna decembrie a anului trecut ne-a adus și vestea că sud-coreenii de la Samsung lucrează la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Galaxy A3 (2016) și Galaxy A5 (2016), iar acum aflăm că pachetul software ar fi fost deja finalizat.

Aparent, atât cei de la Samsung, cât și operatorul australian Optus au început deja testarea acestui update cu câteva săptămâni în urmă, semn că noua versiune software ar trebui să debuteze curând.

Un lucru pe care îl găsim ciudat în această ecuație este faptul că noile modele Galaxy A (2017) vin în continuare cu Android 6.0.1 Marshmallow, sud-coreenii luând iată decizia de a se axa pe actualizarea versiunilor precedente mai întâi. Potrivit unor informații sosite în mediul online, ar urma ca pachetul software Android Nougat să ajungă pe A3 (2016) și A5 (2016) abia după ce flagship-ul S7 va beneficia de acest update.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×