Samsung Galaxy M40 devine oficial, cu difuzor în ecran, procesor Snapdragon 675, cameră triplă

1.304 ori
<b>Samsung Galaxy M40 devine oficial, cu difuzor în ecran, procesor Snapdragon 675, cameră triplă</b>Samsung Galaxy M40 a tot scăpat în ultimele 2 săptămâni şi iată-l în sfârşit devenind oficial. Avem de-a face cu un telefon midrange cu cameră triplă, procesor Snapdragon 675 şi ecran Infinity-O, cu decupaj bulină pentru camera selfie

Samsung Galaxy M40 a tot scăpat în ultimele 2 săptămâni şi iată-l în sfârşit devenind oficial. Avem de-a face cu un telefon midrange cu cameră triplă, procesor Snapdragon 675 şi ecran Infinity-O, cu decupaj bulină pentru camera selfie.

Galaxy M40

Sosit pe o nuanţă de albastru profund şi un bleu cu gradient, terminalul se bazează pe un ecran PLS de 6.3 inch Full HD cu decupaj pentru o cameră selfie de 16 megapixeli. Nu are difuzor special pentru convorbiri, ci foloseşte un sistem special Screen Sound, pentru a transforma ecranul în difuzor.

Galaxy M40

La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 675, alături de 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus slot microSD. În spate găsim o cameră triplă, cu următorul setup:

  • Cameră principală: 32 MP, F/1.7
  • Cameră ultra wide: 8 MP
  • Cameră de adâncime/Bokeh: 5 MP

Avem şi filmare 4K, Super Slow Motion la 240 FPS şi bliţ LED. Cititorul de amprente a fost păstrat in spate, iar revenind la interior, aici se afla o baterie de 3500 mAh, cu încărcare la 15W. Galaxy M40 rulează Android Pie cu interfaţa One UI aplicată peste. Avem şi suport Dolby Atmos, NFC, Bluetooth 5.0, dar nu şi jack audio.

Galaxy M40

Dacă vi se pare că aţi mai văzut aceste dotări, nu vă înşelaţi. Aceasta este o versiune derivată din Galaxy A60, care e vândut sub acel nume în China. Galaxy M40 va sosi pe Midnight Blue şi Seawater Blue, cu preţ de pornire de 288 dolari. Vine întâi în India, apoi pe restul globului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×