Apple primeşte 59 de noi brevete: telefoane pliabile, dock wireless pentru iPhone, ecrane integrate lateral şi altele

453 ori
<b>Apple primeşte 59 de noi brevete: telefoane pliabile, dock wireless pentru iPhone, ecrane integrate lateral şi altele</b>Apple este una dintre companiile de pe glob cu cele mai multe brevete primite anual, iar firma americană nu e deloc străină de inovaţie. Ca atare nu ne surprinde să aflăm că a primit din partea

Apple este una dintre companiile de pe glob cu cele mai multe brevete primite anual, iar firma americană nu e deloc străină de inovaţie. Ca atare nu ne surprinde să aflăm că a primit din partea Biroului American de Brevete și Trademark o serie de 59 de brevete noi în această săptămână. Sunt acoperite multiple domenii şi segmente, inclusiv terminalele pliabile.

Brevet Apple

Printre ele se află și unul care acoperă ecrane integrate lateral pe iDevice-uri, ducând cu gândul la un telefon sau tabletă fără butoane, ci cu o zonă tactilă în loc. Un alt brevet are legătură cu terminalele pliabile sau chiar flexibile. Iniţial Apple înregistra această invenţie în Europa şi primea brevete de pliabile inclusiv în 2017. Ni se prezintă multiple moduri de pliere, unul cu două secţiuni laterale care se îndoaie în spatele corpului central şi unul cu o zonă de balama şi o singură parte pliabilă.

Brevet Apple

Apoi avem un brevet pentru "protecţia terminalelor electronice portabile". E vorba despre o serie de colţuri cu rol de "pernuţe" pentru a amortiza impactul unui telefon. Ştiu că şi Sony avea aşa ceva la un moment dat. Sunt multe zone bumper şi variante de bumper prezentate în documente. Un alt brevet interesant menţionează un dock cu încărcare wireless prin inducţie pentru iPhone.

Brevet Apple

Nu are de-a face cu AirPower, produs eşuat şi anulat de Apple, ci e ceva complet nou. Include un sistem magnetic de andocare şi conectorii electronice aferenţi. E doar un produs pentru iPhone şi nu şi pentru alte terminale. Evident un brevet nu înseamnă că produsul va exista în realitate, deci nu ne aprindem imaginaţia prea tare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×