Samsung Galaxy A20s face trecerea la o cameră foto triplă în spate, dar renunță la ecranul AMOLED

851 ori
<b>Samsung Galaxy A20s face trecerea la o cameră foto triplă în spate, dar renunță la ecranul AMOLED</b>Continuă lansările de la început de săptămână și după ce mai devreme discutam despre Lenovo K10 Plus, acum facem cunoștiință cu Samsung Galaxy A20s. Vine după Galaxy A20 și Galaxy A20e, iar ca principal upgrade

Continuă lansările de la început de săptămână și după ce mai devreme discutam despre Lenovo K10 Plus, acum facem cunoștiință cu Samsung Galaxy A20s. Vine după Galaxy A20 și Galaxy A20e, iar ca principal upgrade în comparația cu varianta standard avem trecerea la o cameră foto triplă în spate. Sunt noutăți și la nivel de look despre care vorbim mai în detaliu în continuare.

Samsung Galaxy A20S

În primul rând trebuie spus că la nivel de design singura schimbare vizuală este reprezentată de către noile variante de culoare, acum mai arătoase și cu o alură premium cu toate că se păstrează policarbonatul ca material aici. Galaxy A20s vine în nuanțe gradient pe negru, roșu, dar și verde - culoare din urmă în tendințe anul acesta și văzută recent chiar și pe iPhone 11.

Samsung Galaxy A20S

O cameră foto triplă apare în spate, setup ce înlocuiește camera duală de pe A20. Primim un senzor principal de 13 mpx (f/1.8) + unul secundar de 8 mpx (ultrawide) și un al treilea senzor de 5 mpx (bokeh). În față găsim o cameră de 8 mpx într-un decupaj picătură și ecranul de 6.4 inch cu rezoluție HD+ care face un downgrade (de la AMOLED pe A20 la TFT aici).

Avem un procesor octa-core de 1.8 GHz la interior, 3 GB RAM, 32 GB stocare și slot microSD. Se păstrează bateria de 4000 mAh de pe modelul original, portul USB-C, jack-ul audio din spate și scanner-ul de amprente. Deși diagonala și capacitatea bateriei rămân același, cumva dimensiunile telefonului cresc la 163.3 x 77.5 x 8 mm / 183 grame de la 158.4 x 74.7 x 7.8 / 169 grame pe Galaxy A20.

Prețul telefonului este de 150 euro și pentru început ajunge pe piața din Malaezia. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×