eMAG îți va restitui instant banii la cumpărături cu cardul salvat în contul de client; Iată detalii despre serviciul "Instant Money Back"

3.137 ori
<b>eMAG îți va restitui instant banii la cumpărături cu cardul salvat în contul de client; Iată detalii despre serviciul "Instant Money Back"</b>Una dintre marile probleme pe care le întâmpină cumpărătorii care aleg achiziția online cu cardul este durata mare de așteptare până la returnarea banilor în cazul în care comanda întârzie sau se decide returnarea produsului

Una dintre marile probleme pe care le întâmpină cumpărătorii care aleg achiziția online cu cardul este durata mare de așteptare până la returnarea banilor în cazul în care comanda întârzie sau se decide returnarea produsului. Ei bine, de astăzi cei de la eMAG introduc pe piața din România în premieră Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clienții care efectuează plăți online cu un card salvat în cont primesc în maximum 30 minute de la soluționarea comenzii contravaloarea produselor returnate.

Aflați că pentru a beneficia de acest serviciu puteți utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau salva cardul la finalizarea comenzii pe eMAG.ro. Instant Money Back folosește tehnologia Moneysend ce a fost dezvoltată împreună cu MasterCard pentru a facilita transferul rapid de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard/Maestro și tehnologia VisaDirect dezvoltată pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa Debit și Visa Electron.

Credem că  introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort și încredere clienților eMAG care folosesc opțiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienți cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluționarea returului produselor și îi vor putea reutiliza imediat.

Aceste servicii sunt furnizate prin intermediul procesatorului de plăți PayU și a băncii certificare pentru acest tip de tranzacții, adică Alpha Bank România. Aflați că serviciul va fi disponibil tuturor clienților care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat în contul eMAG, cu mențiunea că trebuie să fie un card emis de instituții financiare din România. 

Mai sus aveți și declarația lui Mircea Balica (Payments Platform Manager eMAG) de pe seama căreia aflăm că acest serviciu este o modalitate prin care se dorește răsplătirea încrederii celor peste 700.000 clienți cu cardul salvat în cont. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×