Samsung Galaxy A20e debutează oficial: varianta derivată din A20 pentru Europa, cu corp compact

1.306 ori
<b>Samsung Galaxy A20e debutează oficial: varianta derivată din A20 pentru Europa, cu corp compact</b>Pe lângă Galaxy A80, telefonul cu cameră rotativă slider, Samsung a mai anunţat astăzi şi modelul Galaxy A20e. Acesta este destinat pieţei europene şi lăsa senzaţia unui Galaxy S10e Lite. Aşa cum indică numele, telefonul

Pe lângă Galaxy A80, telefonul cu cameră rotativă slider, Samsung a mai anunţat astăzi şi modelul Galaxy A20e. Acesta este destinat pieţei europene şi lasă senzaţia unui Galaxy S10e Lite. Aşa cum indică numele, telefonul este o versiune derivată din Galaxy A20 şi promite un "corp compact la diagonala de 5.8 inch".

Galaxy A20e

De aici şi acea menţiune cu "Galaxy S10e Lite" de mai sus. Avem de-a face cu un handset cu ecran IPS LCD, cu rezoluţie de 1560 x 720 pixeli şi cu format de ecran Infinity V, cu o cameră selfie de 8 MP ascunsă în micul breton. În spate se găsește o cameră duală, cu senzor principal de 13 MP cu deschidere F/1.9 si senzor secundar de 5 MP, cu obiectiv ultra wide.

Tot în spate se află un cittor de amprente, iar la interior avem procesorul Exynos 7884, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Telefonul rulează Android Pie cu One UI şi are baterie de 3000 mAh cu încărcare rapidă la 15W. Samsung Galaxy A20e  măsoară 8.3 mm în grosime, are un corp din plastic unibody şi primim şi suport Bixby şi Samsung Pay.

Galaxy A20e este disponibil pe negru şi alb şi nu are preţ încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×