Samsung Galaxy A3 disponibil acum prin intermediul Vodafone la prețul de 1.100 lei fără abonament

1.663 ori
<b>Samsung Galaxy A3 disponibil acum prin intermediul Vodafone la prețul de 1.100 lei fără abonament</b>După debutul local de aseară a terminalelor Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5, iată că astăzi modelul de 4.5 inch (Galaxy A3) ajunge și în oferta celor de la Vodafone la un preț de aproximativ 1.100 lei fără abonament (249 euro), sumă cu până...

După debutul local de aseară a terminalelor Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5, iată că astăzi modelul de 4.5 inch (Galaxy A3) ajunge și în oferta celor de la Vodafone la un preț de aproximativ 1.100 lei fără abonament (249 euro), sumă cu până la 400 lei mai mică față de valoarea la care este comercializat de către retaileri.

Modelul Samsung Galaxy A3 sosește cu un display qHD de 4.5 inch Super AMOLED (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz pe 64-bit, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD ce acceptă carduri de până la 64 GB.

Telefonul ne aduce și conectivitate 4G LTE, o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 0.3 megapixeli și o carcasă uni-body din aluminiu ce măsoară doar 6.9 mm în grosime, acesta fiind unul dintre punctele forte ale sale. Aflați că Samsung Galaxy A3 este disponibil la Vodafone pe alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×