Încă un smartphone cu preț accesibil și scanner de amprente: Xolo Q2100, gata de lansare În India

Autor:  | Publicat în:  Xolo 847 ori
<b>Încă un smartphone cu preț accesibil și scanner de amprente: Xolo Q2100, gata de lansare În India</b>Xolo Q2100 este cel mai nou smartphone al producătorului indian Xolo, care se remarcă prin includerea unui scanner de amprente printre dotări și un preț accesibil. Acest model costă doar 219 dolari și va sosi în curând în magazinele din India....

Xolo Q2100 este cel mai nou smartphone al producătorului indian Xolo, care se remarcă prin includerea unui scanner de amprente printre dotări și un preț accesibil. Acest model costă doar 219 dolari și va sosi în curând în magazinele din India.

Scannerul de amprente se află în spatele terminalului, iar Xolo Q2100 va avea și conectivitate infraroșu, funcționând ca telecomanda TV, printre altele. Acest device are la interior un procesor quad core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare. Avem parte și de două sloturi SIM, un display IPS HD de 5.5 inch și protecție Gorilla Glass 3. Handsetul include și o cameră de 8 MP în spate, cu senzor Exmor R și blitz dual LED, dar și o cameră frontală de 2 MP.

Xolo Q2100 rulează Android 4.4 KitKat și vine cu o baterie de 2800 mAh, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n, USB OTG, AGPS și radio FM. El mai include și obișnuitele accelerometru, senzor de proximitate, luminozitate și magnetometru. Va deveni scannerul de amprente mainstream în curând și pe terminalele ieftine oare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×