Samsung Galaxy J2 Pro (2018) apare în randări detaliate; vine cu bliț frontal

1.180 ori
<b>Samsung Galaxy J2 Pro (2018) apare în randări detaliate; vine cu bliț frontal</b>Cei de la Samsung știu faptul că smartphone-urile de buget generează vânzări enorme și în acest sens pregătesc multe modele la prețuri accesibile. Cel mai recent model despre care aflăm este Samsung Galaxy J2 Pro (2018)

Se știe faptul că smartphone-urile de buget generează vânzări masive pentru producătorii de pe piață, modele care în ultima vreme au început să arate mai decent la nivel de design. Un viitor telefon din această gamă este Samsung Galaxy J2 Pro (2018), handset pe care îl vedem reprezentat chiar astăzi într-o serie de randări detaliate realizate în parteneriat de către @onleaks și site-ul 91mobiles.com.

Vedem un smartphone cât de cât prezentabil față de vechile modele din serie, unul ce vine într-o carcasă din policarbonat cu panou spate detașabil. Are un buton home fizic, dar nu este cazul să ne așteptăm la un scanner de amprente și după cum puteți vedea există o cameră frontală însoțită de bliț LED. 

În spate se remarcă o cameră plasată central alături de bliț-ul LED și alte elemente pe care le putem observa aici sunt butoanele de volum, cel power/unlock, jack-ul audio 3.5 mm și portul microUSB v2.0 de la bază. Suntem informați că telefonul ar putea sosi cu 2 GB RAM, procesor Snapdragon 430 și cu un ecran de 5 inch. Nu sunt dotări chiar rele și un preț accesibil l-ar transforma într-o alegere perfectă pentru cei cu buget limitat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×