Night Mode ajunge de astăzi pe Samsung Galaxy A50; Apare și suportul pentru filmare Super slow-motion

1.416 ori
<b>Night Mode ajunge de astăzi pe Samsung Galaxy A50; Apare și suportul pentru filmare Super slow-motion</b>După ce anterior sud-coreenii de la Samsung au adus modul de captură nocturnă pe telefoanele Galaxy S10, Galaxy S9 și Galaxy Note 9, iată că de astăzi începe și distribuirea către telefoanele din zona de buget

După ce anterior sud-coreenii de la Samsung au adus modul de captură nocturnă pe telefoanele Galaxy S10, Galaxy S9 și Galaxy Note 9, iată că de astăzi începe și distribuirea către telefoanele din zona de buget. Descoperim astfel faptul că odată cu actualizarea de securitate din iunie smartphone-ul Galaxy A50 se bucură atât de un Night Mode dedicat, dar și de suport pentru captura video super slow-mo.

Samsung Galaxy A50

Update-ul a fost confirmat pentru moment în India și aflăm că utilizatorii au fost nevoiți să dea reset aplicației de cameră foto pentru a vedea aceste noutăți. Versiunea de firmware este A505FDDU2ASF2 și printre alte noutăți mai avem și funcția de scanat coduri QR direct din aplicația Camera, asta fără a necesita aportul Bixby Vision.

Samsung Galaxy A50

Sunt rezolvate și vulnerabilități găsite în release-ul precedent și avem cele mai noi patch-uri de securitate la pachet. Vă reamintim că Samsung Galaxy A50 a primit recent recenzie și din partea noastră, analiza fiind disponibil atât în format text, cât și video aici. Cel mai bun preț actual pentru telefon este de doar 1.165 lei folosind codul QUICK202 pe QuickMobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×