[UPDATE: Actualizarea se distribuie pe plan local] Samsung Galaxy Note 9 primește la rândul său modul de captură "Super Night Shot"

1.477 ori
<b>[UPDATE: Actualizarea se distribuie pe plan local] Samsung Galaxy Note 9 primește la rândul său modul de captură "Super Night Shot"</b>După ce în luna martie cei de la Samsung au oferit un mod special de captură nocturnă pe telefoanele din seria Galaxy S10, mod intitulat "Super Night Shot", am descoperit chiar luna trecută apariția unei versiuni actualizate

UPDATE 21-06-2019: La doar câteva zile distanță de la aflarea veștii că Samsung Galaxy Note 9 va primi un update ce include noul mod de captură nocturnă de pe S10, iată că de astăzi actualizarea își face apariția și pe plan local. Pachet-ul software are o mărime de 930 MB și include îmbunătățiri pentru cameră și patch-ul de securitate din iunie.

Galaxy Note 9

ARTICOL INIȚIAL 18-06-2019:

După ce în luna martie cei de la Samsung au oferit un mod special de captură nocturnă pe telefoanele din seria Galaxy S10, mod intitulat "Super Night Shot", luna trecută am descoperit apariția unei versiuni actualizate cu îmbunătățiri la pachet. Update-ul cu pricina a ajuns recent și pe telefoanele Galaxy S9/Galaxy S9+, iar acum aflăm că acesta se distribuie și pe phablet-ul Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9 Update

Suntem informați că actualizarea ce aduce modul Super Night Shot pe Note 9 a fost confirmată pentru moment în Germania, acolo unde pachetul de update poartă numărul de firmware N960FXXU3CSF9. Pe lângă modul special de fotografiere în condiții low-light aflăm că este inclus și patch-ul de securitate din luna iunie. 

Galaxy Note 9 Update

Totodată aflăm că este inclusă aici și funcția de scanare a codurilor QR. Rămâne de văzut cât de curând sosește actualizarea și la noi, iar o soluție ar fi să verificați stadiul disponibilității urmând pașii: Setări - Update software - Descarcă și Instalează. Secțiunea de comentarii de mai jos vă stă la dispoziție pentru a ne confirma dacă ați primit update-ul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×