Un bug major afectează terminalele Samsung Galaxy S10 din SUA și singurul fix este revenirea la setările din fabrică

1.837 ori
<b>Un bug major afectează terminalele Samsung Galaxy S10 din SUA și singurul fix este revenirea la setările din fabrică</b>Ultimele câteva zile au venit cu o mega problemă pentru utilizatorii de terminale Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ din SUA, acolo unde un bug major a venit la pachet cu o actualizare software livrată de către Verizon

Ultimele câteva zile au venit cu o mega problemă pentru utilizatorii de terminale Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ din SUA, acolo unde un bug major a venit la pachet cu o actualizare software livrată de către Verizon, dar și AT&T. Potrivit posesorilor care au creat și topicuri dedicate pe Reddit, acest bug se manifestă prin blocarea accesului pe device asta cu toate că parolele introduse pentru unlock sunt cele corecte.

Nu se poate trece în nici un fel de lockscreen și singurul fix este revenirea la setările din fabrică, până și Samsung dezvăluind că într-adevăr aceasta este unica opțiune pe care utilizatorii o au la dispoziție. Pentru a se realiza resetarea utilizatorii sunt nevoiți să intre în modul recovery folosind butoanele fizice de pe terminal și cea mai rea parte este că toate datele de pe device-uri vor fi șterse.

Posesorii de S10 și S10+ sunt revoltați de această declarație Samsung și au declarat că resetarea nu este o soluție. Potrivit informațiilor dezvăluie în online, acest bug nu afectează toate telefoanele actualizate în această lună, ci doar pe cele din SUA în momentul de față. 

Dacă aveți o actualizare în așteptare pe S10 ar fi indicat să așteptați o lămurire din partea Samsung pentru a nu vă trezi într-o postură similară cu cea a utilizatorilor din SUA, sau măcar să faceți backup datelor de pe telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×