Samsung Galaxy Tab S5 apare în GeekBench: tabletă cu procesor Snapdragon 855

1.479 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S5 apare în GeekBench: tabletă cu procesor Snapdragon 855</b>Samsung Galaxy Tab S5 a mai apărut în zvonuri până acum şi dacă nu mă înşel a fost deja certificata internaţional. Viitoarea tableta flagship a celor de la Samsung nu va mai face compromisuri la procesor şi va oferi cel mai bun CPU Qualcomm Snapdragon al

Samsung Galaxy Tab S5 a mai apărut în zvonuri până acum şi dacă nu mă înşel a fost deja certificata internaţional. Viitoarea tableta flagship a celor de la Samsung nu va mai face compromisuri la procesor şi va oferi cel mai bun CPU Qualcomm Snapdragon al momentului. Cea mai nouă scăpare a sa din GeekBench confirmă acest lucru.

Terminalul a apărut în GeekBench 4 cu numele de cod SM-T865, asociat lui Galaxy Tab S5 şi în trecut. Tableta a mai apărut şi cu codul SM-T860 şi ar trebui să aducă Android Pie cu One UI, procesor Snapdragon 855 şi un ecran de cel puţin 10.5 inch. Are şi 6 GB RAM şi obţine un scor măricel în GeekBench, la nivel de telefon flagship la ora actuală.

Samsung Galaxy Tab S5 apare în GeekBench: tabletă cu procesor Snapdragon 855

Tableta ar trebui să aducă un ecran AMOLED cu rezoluţie mare şi vine ca succesor pentru Galaxy Tab S4, care a debutat în august anul trecut. Galaxy Tab S5 ar putea sosi tot în august, în preajma lansării lui Galaxy Note 10. Probabil nu va fi la fel de subţire ca Galaxy Tab S5e, care a împins limitele cu o talie de 5.55 mm, care a făcut-o să şi renunţe la jack audio.

Rămâne de văzut dacă Samsung va mai păstra spatele din sticlă, care se umplea prea uşor de amprente pe Tab S4. Posibil să vedem şi un nou stylus, husa şi tastatura pentru acest Tab S5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×