Samsung Galaxy A60 (A8s Lite) apare în fotografii și într-un clip video, are cameră selfie cu decupaj in ecran

814 ori
<b>Samsung Galaxy A60 (A8s Lite) apare în fotografii și într-un clip video, are cameră selfie cu decupaj in ecran</b>Samsung Galaxy A60 este cel mai nou model din gama Galaxy A scăpat pe Internet şi el se remarcă prin orificiul pentru camera selfie decupat direct în ecran. Faţă de Galaxy S10 care integrează decupajul în dreapta, acest model

Samsung Galaxy A60 este cel mai nou model din gama Galaxy A scăpat pe Internet şi el se remarcă prin orificiul pentru camera selfie decupat direct în ecran. Faţă de Galaxy S10 care integrează decupajul în dreapta, acest model îl are în stânga şi ar fi înrudit cu Galaxy A8s se pare, având şi numele de Galaxy A8s Lite. Azi vedem primele sale fotografii şi un clip video.

Galaxy A60

La începutul acestei luni aflam că Galaxy A60 va sosi cu o cameră triplă şi cititor de amprente integrat într-un ecran generos de 6.7 inch. Pe atunci scăpase doar o listă cu specificaţii şi o singură fotografie. Iniţial se credea că e vorba despre un display Infinity-U, cu decupaj picătură, dar nu e chiar aşa.

La bord vom mai găsit un procesor Snapdragon 675, 6 GB sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. În faţă se află o cameră de 32 MP, iar în spate o cameră cu senzori de 32 MP, 5 MP şi 8 MP. Avem şi o baterie de 4500 mAh şi ecranul vine cu panou AMOLED Full HD+. Carcasa ar fi din material 3D Glasstic, ca şi la Galaxy A30 şi A50.

Lansarea ar fi programată pentru 19 aprilie 2019 în China. Telefonul e deja în China din ce vedem în clipul hands on de mai sus. Pare să aibă cu adevărat un ecran foarte generos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×