Samsung Galaxy A60 primește o nouă variantă de culoare numită "Peach Mist"; Un roz în gradient

876 ori
<b>Samsung Galaxy A60 primește o nouă variantă de culoare numită "Peach Mist"; Un roz în gradient</b>În tandem cu lansarea de noi culori pentru Samsung Galaxy S10 iată că firma sud-coreeană alege să aducă nuanțe proaspete și în zona telefoanelor mid-range, un exemplu fiind Galaxy A60. Începând de astăzi telefonul

În tandem cu lansarea de noi culori pentru Samsung Galaxy S10 iată că firma sud-coreeană alege să aducă nuanțe proaspete și în zona telefoanelor mid-range, un exemplu fiind Galaxy A60. Începând de astăzi telefonul de față este disponibil și în versiunea "Peach Mist" pe piața din China, un gradient roz-alb pe care îl puteți admira și voi în randarea de mai sus.

Samsung Galaxy A60

Pe lângă această nuanță smartphone-ul este disponibil și în versiunile Midnight Blue, Seawater Blue, Cocktail Orange și Sea Salt. Din informațiile apărute în online aflăm că și nou venitul poartă același preț ca și versiunile standard de culoare adică 1499 yuan ~ 190 euro pe piața din China (model cu 6 GB RAM + 64 GB stocare).

Samsung Galaxy A60 ne aduce ecran Infinity-O de 6.3 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj bulină pentru camera selfie, procesor Snapdragon 675, baterie de 3500 mAh și tehnologie Sound on Display pentru transmiterea sunetului în apeluri. Pe plan local telefonul costă în jur de 1.400 - 1.500 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×