Samsung Galaxy Note 10+ în varianta de culoare "Aura Blue" va ajunge și pe plan european

889 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ în varianta de culoare "Aura Blue" va ajunge și pe plan european</b>În cazul în care vă numărați printre cei care au pus ochii pe varianta albastră de Note 10+, cea intitulată "Aura Blue" - aflați că aveți mare noroc pentru că Samsung are în plan să aducă această nuanță și pe plan european

În cazul în care vă numărați printre cei care au pus ochii pe varianta albastră de Note 10+, cea intitulată "Aura Blue" - aflați că aveți mare noroc pentru că Samsung are în plan să aducă această nuanță și pe plan european. La anunțul de acum câteva zile această varinată de culoare era menționată drept exclusivă pentru piața din SUA, dar iată că acum va ajunge și în Europa după cum confirmă o serie de surse.

Galaxy Note 10+

Descoperim că există deja câteva magazine online din Europa ce au listat telefonul în această nuanță la vânzare, fiind vorba despre comercianți din Germania și Austria. A venit totodată și confirmarea din partea celebrului Roland Quandt cu privire la disponibilitatea acestui colorit pentru Note10+ pe plan european. 

Aflăm că doar configurația de top va fi disponibilă în această variantă de culoare, cea care aduce 12 GB RAM și 256 GB de stocare flash la bord și care va fi comercializată pentru 1.099 euro. La ora actuală pe plan local, Note 10+ este disponibil în următoarele nuanțe: Aura Glow (gradient), Aura Black (negru) și Aura White (alb). 

Prețurile actualizate le găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×