Un posibil prototip Xiaomi Mi Mix 2 apare într-o randare; ecranul ocupă toată zona frontală

1.322 ori
<b>Un posibil prototip Xiaomi Mi Mix 2 apare într-o randare; ecranul ocupă toată zona frontală</b>Vedem astăzi și un presupus prototip Xiaomi Mi Mix 2 afișat într-o randare, terminal cu display edge-to-edge care de această dată aduce un panou frontal reprezentat în totalitate de către ecran. Nu mai avem acea muchie de la bază și primim

Cum Xiaomi Mi Mix a fost copiat în fel și chip de către numeroși producători de pe piață, ar fi de așteptat ca Xiaomi să dea un răspuns serios acestor clone odată cu lansarea modelului succesor. Și ce altă modalitate mai bună de a face acest lucru, decât prin lansarea unui telefon care să aducă un panou frontal reprezentat numai de ecran. Asta ne propune o nouă randare ajunsă pe web și aflăm că ar putea fi vorba despre un prototip Mi Mix 2.

După cum vedeți panoul frontal este acoperit în întregime de ecran, cu excepția unei minuscule bărbii în partea de jos unde pare a fi integrată camera frontală. Design-ul este cu adevărat impresionant, dar această imagine ne duce mai mult cu gândul la un concept decât la un terminal real.

Parcă și muchiile carcasei sunt ceva mai rotunjite și la nivel de diagonală lucrurile nu par a se schimba în raport cu modelul dezvăluit anul trecut. Am pus mâna pe Xiaomi Mi Mix și în ciuda marginilor reduse ale panoului frontal, telefonul era un gigant la cei 6.44 inch ai săi. Poate că o scădere în diagonală nu ar fi ceva rău, producătorul asiatic având posibilitatea și de a lansa două variante diferite cum avem în cazul iPhone 7 - iPhone 7 Plus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×