Samsung Galaxy A9 este certificat de TENAA; phablet de 6 inch cu procesor octa-core și 3 GB RAM

970 ori
<b>Samsung Galaxy A9 este certificat de TENAA; phablet de 6 inch cu procesor octa-core și 3 GB RAM</b>Printre telefoanele pregătite de către Samsung, se află totodată și phablet-ul Galaxy A9, model ce &icirc;și dezvăluie astăzi specificațiile prin intermediul TENAA. Vedem &icirc;n același timp și o serie de imagini cu telefonul ce a fost...

Printre telefoanele pregătite de către Samsung, se află totodată și phablet-ul Galaxy A9, model ce își dezvăluie astăzi specificațiile prin intermediul TENAA. Vedem în același timp și o serie de imagini cu telefonul ce a fost fotografiat mai din toate unghiurile. Ca dimensiuni, avem parte de un terminal cu greutate de 200 grame și grosime de 7.4 mm.

Din punct de vedere hardware, primim un panou AMOLED Full HD de 6 inch, un procesor octa-core de 1.8 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. La pachet se află și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Vom primi de asemenea și o cameră frontală de 8 megapixeli numai bună pentru captura de tip selfie. Pe partea de conectivitate Samsung Galaxy A9 vine cu WiFi, Bluetooth 4.0, 4G LTE și cu un port 3.5 mm. Posibil ca acest terminal să fie lansat în cadrul târgului CES 2016 ce are loc în perioada 6 - 9 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×