eMAG scade astăzi prețurile pentru produsele resigilate; LG G3 poate fi achiziționat pentru suma de 1.099 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 930 ori
<b>eMAG scade astăzi prețurile pentru produsele resigilate; LG G3 poate fi achiziționat pentru suma de 1.099 lei</b>&Icirc;n fiecare lună, pe data de 23, cei de la eMAG aduc o serie de modificări pentru prețurile produselor resigilate, lucru ce se &icirc;nt&acirc;mplă chiar astăzi. Astfel, putem alege un smartphone sau o tabletă cu preț excelent, produse ce vin...

În fiecare lună, pe data de 23, cei de la eMAG aduc o serie de modificări pentru prețurile produselor resigilate, lucru ce se întâmplă chiar astăzi. Astfel, putem alege un smartphone sau o tabletă cu preț excelent, produse ce vin la pachet și cu o garanție pe 24 luni numai bună în cazul unei eventuale defecțiuni.

Un exemplu este smartphone-ul LG G3 în versiunea cu 2 GB RAM, model resigilat vândut la un preț de 1.099 lei. Potrivit descrierii eMAG, telefonul prezintă zgârieturi superficiale și mici urme de utilizare. Ca dotări, primim un display Quad HD de 5.5 inch, 16 GB de stocare + slot microSD, și cameră foto de 13 megapixeli.

Tot în categoria smartphone îl avem și pe Nokia Lumia 925, un device Windows Phone ce este vândut în varianta resigilată cu ambalajul original deschis, și cu urme de amprente. Acest model poate fi achiziționat pentru un preț de doar 854 lei. Mai multe produse resigilate puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×