Prima fotografie cu LG G5 este aici! Telefonul vine într-un corp metalic și aduce o cameră foto duală

1.954 ori
<b>Prima fotografie cu LG G5 este aici! Telefonul vine într-un corp metalic și aduce o cameră foto duală</b>Ne aflăm la sf&acirc;rșitul anului 2015, o perioadă &icirc;n care iată zvonurile și scăpările referitoare la smartphone-urile din 2016, se &icirc;nmulțesc. Astăzi, primim o fotografie interesantă ce ne dezvăluie camera foto duală de pe LG G5,...

Ne aflăm la sfârșitul anului 2015, o perioadă în care iată zvonurile și scăpările referitoare la smartphone-urile din 2016, se înmulțesc. Astăzi, primim o fotografie interesantă ce ne dezvăluie camera foto duală de pe LG G5, un flagship premium ce ar putea fi lansat în luna aprilie a anului viitor.

Imaginea pe care o vedeți mai sus provine din partea utilizatorului mobile_leaks de pe platforma Reddit. Acesta dezvăluie totodată și o serie de specificații întâlnite pe această variantă prototip a lui LG G5. Lucrul ce ne atrage atenția este desigur camera foto duală de pe spate compusă dintr-un senzor de 16 megapixeli, și un altul de 8 megapixeli.

De asemenea, acest setup ar fi însoțit de un telemetru laser, dar și de un senzor Color Spectrum similar cu cel adus pe LG G4. Este adus în discuție și prezența unui senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. Iată și alte funcții integrate pe acest prototip G5:

  • carcasă metalică uni-body

  • slot microSD / slot SIM

  • display 5.3 inch

  • procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + 3 GB RAM

  • cameră frontală de 8 megapixeli

  • scanner de amprente integrat în butonul power/unlock

  • difuzor mono, port USB Type-C, senzor de presiune, modul infraroșu

Toate aceste dotări par a alcătui un pachet hardware de excepție, unul pe care mulți dintre noi l-ar lua în calcul pentru o posibilă achiziție anul viitor. Deși se renunță la bateria înlăturabilă, telefonul va sosi într-un corp metalic premium de această dată. Interesantă este și scăderea în diagonală a ecranului, de la 5.5 inch la 5.3 inch..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×