Samsung Galaxy A9 primește certificarea Bluetooth SIG; ar putea debuta până la sfârșitul anului

524 ori
<b>Samsung Galaxy A9 primește certificarea Bluetooth SIG; ar putea debuta până la sfârșitul anului</b>&Icirc;n timp ce aflăm informații despre dezvoltarea unui succesor pentru Galaxy A3 și Galaxy A5, iată că modelul Galaxy A9 primește acum certificarea Bluetooth SIG, document ce ne dă de &icirc;nțeles faptul că lansarea sa oficială ar putea avea...

În timp ce aflăm informații despre dezvoltarea unui succesor pentru Galaxy A3 și Galaxy A5, iată că modelul Galaxy A9 primește acum certificarea Bluetooth SIG, document ce ne dă de înțeles faptul că lansarea sa oficială ar putea avea loc foarte curând, poate chiar până la sfârșitul acestui an.

La fel ca și celelalte modele din gamă, ne așteptăm ca și Samsung Galaxy A9 să vină într-o carcasă uni-body realizată din metal, una foarte subțire de altfel. Acest device ar putea include un display de 5.5 - 6 inch cu rezoluție Full HD, 3 GB memorie RAM și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 620.

La pachet s-ar putea afla 32 GB spațiu intern de stocare, un GPU Adreno 510, dar și Android 5.1.1 Lollipop ca sistem de operare. Și pe partea de captură foto ne așteptăm la un senzor foto performant, probabil unul de 16 megapixeli similar celui de pe Samsung Galaxy S6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×