Samsung Galaxy Ace Style LTE anunțat oficial; E un telefon cu ecran de 4.3 inch AMOLED

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.995 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Style LTE anunțat oficial; E un telefon cu ecran de 4.3 inch AMOLED</b>Se pare că nu trebuie să ai un handset high end Samsung pentru a avea acces la un display AMOLED. Cea mai bună dovadă e proaspăt anunțatul Samsung Galaxy Ace Style LTE, telefonul pe care îl vedeți mai jos. El este o versiune derivată a lui Galaxy...

Se pare că nu trebuie să ai un handset high end Samsung pentru a avea acces la un display AMOLED. Cea mai bună dovadă e proaspăt anunțatul Samsung Galaxy Ace Style LTE, telefonul pe care îl vedeți mai jos. El este o versiune derivată a lui Galaxy Ace 4, se pare.

El vine cu un display Super AMOLED de 4.3 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, iar printre dotările sale se numără și un procesor quad core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Avem la interior 4 GB stocare, un slot microSD, iar în spate se afla o cameră de 5 megapixeli cu captura video 720p și blitz LED. Pentru că acest model să fie diferențiat de Galaxy Ace 4, el are o dungă gri în zona din spate.

Samsung Galaxy Ace Style LTE

Sub capacul spate se afla o baterie de 1900 mAh, care asigură până la 11 ore de convorbiri 3G sau 9 ore de web browsing LTE. Samsung Galaxy Ace Style LTE vine cu un singur slot SIM, NFC și e deja disponibil în magazinele din Germania, pe alb și negru la prețul de 199 euro. Cum vă suna o astfel de achiziție?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×