OneDrive oferă acum stocare nelimitată În cloud pentru abonații Office 365

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 912 ori
<b>OneDrive oferă acum stocare nelimitată În cloud pentru abonații Office 365</b>Microsoft a anunțat în această săptămână ca va oferi stocare nelimitată prin soluția sa cloud OneDrive, pentru abonații Office 365. Oferta vine fără un cost extra asociat, iar ea va intra în vigoare pentru abonații Office 365 Home, Personal...

Microsoft a anunțat în această săptămână ca va oferi stocare nelimitată prin soluția sa cloud OneDrive, pentru abonații Office 365. Oferta vine fără un cost extra asociat, iar ea va intra în vigoare pentru abonații Office 365 Home, Personal și University.

Clienții business vor trebui să aștepte până anul viitor pentru a primi acest tip de stocare. Office 365 pornește de la un tarif lunar de 6.99 dolari și oferă acces la întreaga suita Office, printre care și aplicațiile Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. Un abonament îi permite utilizatorului să instaleze suita dorită pe Mac, PC sau o tabletă iPad sau Windows. Sunt incluse în ofertă și 60 de minute internaționale prin Skype.

OneDrive oferă acum stocare nelimitată În cloud pentru abonații Office 365

Cei care nu sunt abonați Office 365 vor avea parte de ofertele separate OneDrive, cu 100 GB la 1.99 dolari pe lună, 200 GB la 3.99 dolari. Până să vină spațiul nelimitat, abonații Office 365 primeau 1 TB stocare și e vorba aici despre cei care plăteau 6.99 dolari pe lună. în tabelul de mai jos vedeți o comparație între oferta Dropbox, cea Google Drive, iCloud și OneDrive. Sincer vorbind oferta Microsoft sună cel mai bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×