Allview I see U primește un nou teaser; cameră video de supraveghere pentru interior

1.000 ori
<b>Allview I see U primește un nou teaser; cameră video de supraveghere pentru interior</b>Iată că astăzi în inbox-ul nostru sosește un nou material teaser pentru camera video de supraveghere Allview I see U, cameră destinată utilizării la interior ce este așteptată să vină pe piață la un preț foarte competitiv. Ținând cont de noul material pe

Acum aproximativ 2 săptămâni, mai precis pe data de 10 noiembrie cei de la Allview ne-au prezentat un teaser pentru camera video de supraveghere pe care aceștia o pregătesc pentru lansare în perioada următoare. Numele său va fi Allview I see U și astăzi vedem un alt material teaser ce sosește în inbox-ul nostru.

Ni se confirmă astfel faptul că vom putea vedea în timp real ce se întâmplă în locuința noastră prin intermediul unei aplicații instalate pe smartphone. Este vorba despre un stream live și după cum ni se prezintă și mai sus, putem afla ce fac cei mici cât timp noi suntem la serviciu. Așteptați-vă la un preț competitiv pentru această cameră video de supraveghere, dispozitv ce ar trebui să fie anunțat oficial foarte curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×