Samsung Galaxy S8 este fotografiat din nou; vedem variantele pe albastru, auriu și argintiu

4.271 ori
<b>Samsung Galaxy S8 este fotografiat din nou; vedem variantele pe albastru, auriu și argintiu</b>La ordinea zilei sunt scăpările cu Samsung Galaxy S8 și nici măcar într-o zi ca aceasta de duminică nu scăpăm de leak-uri sub formă de fotografii. Vedem în cazul de față 3 dintre variantele de culoare pe care flagship-ul urmează a le adopta, printre ele

Pentru că nici o zi nu trece fără să vedem noi fotografii cu Samsung Galaxy S8, este momentul ca și acum să privim asupra unor noi materiale cu flagship-ul ce se lansează pe data de 29 martie la nivel global și o zi mai târziu și pe plan local în România.

Samsung Galaxy S8 Albastru

De această dată avem în față o serie de imagini cu 3 dintre variantele de culoare ce vor fi disponibile pentru acest nou terminal și anume auriu, albastru și argintiu. E drept că nuanțele nu arată deloc rău, mai ales acel albastru pal, dar senzorii și camera selfie plasată în partea de sus parcă strică tot look-ul din punctul meu de vedere.

Samsung Galaxy S8 Auriu

De aceea, pare că cea mai recomandată variantă de culoare va fi cea pe negru, modalitate prin care toți acești senzori de pe panoul frontal vor fi într-un fel camuflați. Așteptăm și o versiune magenta/mov, iar ca dotări tehnice deja știm că produsul va sosi cu display de 5.8 inch, 4 GB RAM, procesor Exynos/SD835 și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli care aparent ar fi capabilă de captură video la 1000fps.

Samsung Galaxy S8 Gri

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×