Samsung Galaxy Camera 2 a fost anunțată oficial; va sosi la CES 2014

Autor:  | Publicat în:  Samsung 895 ori
<b>Samsung Galaxy Camera 2 a fost anunțată oficial; va sosi la CES 2014</b>După ce spre sfârșitul lui 2013, au apărut câteva zvonuri cu privire la un posibil succesor pentru Samsung Galaxy Camera, iată că acum cei de la Samsung confirmă acest lucru. Samsung Galaxy Camera 2 a fost anunțată oficial în cursul zilei de...

După ce spre sfârșitul lui 2013, au apărut câteva zvonuri cu privire la un posibil succesor pentru Samsung Galaxy Camera, iată că acum cei de la Samsung confirmă acest lucru. Samsung Galaxy Camera 2 a fost anunțată oficial în cursul zilei de ieri, iar din câte se pare, aceasta va putea fi admirată în cadrul show-ului CES 2014.

Device-ul dispune acum de un procesor quad-core de 1.6 GHz, un display HD Super Clear Touch LCD de 4.8 inch, 2 GB RAM și un spațiu de stocare inCloud via DropBox de 50 GB, serviciu gratuit timp de 2 ani.

Samsung Galaxy Camera 2 a fost anunțată oficial; va sosi la CES 2014

Trecând la partea fotografică, aflăm faptul că avem la dispoziție un senzor BSI CMOS de 16 megapixeli, și un zoom optic de 21x. Samsung Galaxy Camera 2 se poate conecta prin NFC sau WiFi cu alte smartphone-uri compatibile pentru a trimite foarte rapid fotografiile. Pentru moment nu există detalii despre preț, dar cu siguranță, acesta va fi dezvăluit săptămâna viitoare la CES 2014.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×