Samsung Galaxy F apare Într-o nouă fotografie; de această dată este afișat În bătaia razelor de soare

1.148 ori
<b>Samsung Galaxy F apare Într-o nouă fotografie; de această dată este afișat În bătaia razelor de soare</b>Remarcat zilele trecute într-o serie de fotografii live, iată că Samsung Galaxy F își face simțită din nou prezența. Cum poate unii dintre noi nu sunt la curent cu noutățile, aflați că acest presupus Galaxy F este denumirea versiunei Prime a...

Remarcat zilele trecute într-o serie de fotografii live, iată că Samsung Galaxy F își face simțită din nou prezența. Cum poate unii dintre noi nu sunt la curent cu noutățile, aflați că acest presupus Galaxy F este denumirea versiunei Prime a lui Galaxy S5, terminal despre care tot se vorbește în ultimul timp.

Această nouă fotografie ne oferă astfel o privire mai detaliată asupra terminalului. Deși zvonurile spun că Galaxy F va sosi la pachet cu o carcasă realizată dintr-un aliaj metalic, această componentă ar putea fi similară cu cea introdusă de către LG pe proaspătul G3, carcasă ce aduce o combinație între policarbonat și o fâșie subțire de metal.

Revenind la Samsung Galaxy F, aflăm că dotările acestuia ar putea include un display Quad HD de 5.3 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB de memorie RAM, o cameră de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii și un senzor cardiac. Acest model ar putea sosi pe piață în luna septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×